Головна » 2016 » Червень » 15 » Знайомство з Іваном Миколайчуком (експрес-виставка до 75-річчя І. Миколайчука "Геній українського кіно")
Бібліотеці 120 років!

 

 

 

 



09:48
Знайомство з Іваном Миколайчуком (експрес-виставка до 75-річчя І. Миколайчука "Геній українського кіно")
Шановні друзі! Завітавши до нашої бібліотеки, ви можете влаштувати для себе чудове дозвілля - зустріч з гарним кіно! Зараз для поціновувачів українського поетичного кіно у відділі мистецтв працює експрес-виставка до 75-річчя Івана Миколайчука "Геній українського кіно".
Іван Васильович Миколайчук (15.06.1941 – 3.08.1987) - український актор, режисер, сценарист. У нього 34 ролі в кіно, 9 сценаріїв та 2 режисерські роботи. Його називали обличчям і душею українського поетичного кіно, аристократом духу, блискучим самородком.
На нашій міні-виставці представлені матеріали про життя і творчість видатного митця, а також підбірка фільмів на DVD, які можна подивитися у бібліотеці.

Фільмографія Івана Миколайчука

1964 — «Сон» (Тарас Шевченко)
1964 — «Тіні забутих предків» (Іван Палійчук)
1965 — «Гадюка», актор
1966 — «Бур'ян», актор
1967 — «Дві смерті», актор
1967 — «Київські мелодії», актор
1968 — «Помилка Оноре де Бальзака», актор
1968 — «Анничка», актор
1968 — «Камінний хрест», актор
1968 — «Розвідники», актор
1968 — «Визволення» (кіноепопея), частина 1-«Вогняна дуга», (Савчук)
1969 — «Визволення» (кіноепопея), частина 2-«Прорив», (Савчук)
1970 — «Білий птах з чорною ознакою», сценарист, актор
1970 — «Комісари», актор
1971 — «Іду до тебе», актор
1971 — «Лада з країни Берендеїв», актор
1971 — «Захар Беркут», (Захар Беркут)
1972 — «Наперекір усьому», актор
1972 — «Пропала грамота» (Козак Василь)
1973 — «Повість про жінку», актор
1973 — «Коли людина посміхнулась», актор
1974 — «Марина», актор
1974 — «Мріяти і жити», сценарист
1975 — «Канал», актор
1976 — «Тривожний місяць вересень», актор
1977 — «Відлюдько», сценарист
1978 — «Море», актор
1978 — «Під сузір'ям Близнюків», сценарист
1979 — «Вавілон ХХ», актор, композитор, режисер, сценарист
1980 — «Лісова пісня. Мавка», актор
1981 — «Така пізня, така тепла осінь», актор, режисер, сценарист
1982 — «Повернення Баттерфляй», актор
1983 — «Легенда про княгиню Ольгу», актор
1983 — «Миргород та його мешканці», актор
1986 — «І в звуках пам'ять відгукнеться...», сценарист
1989 — «Небилиці про Івана», сценарист




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 465 | Додав: estet | Теги: Іван Миколайчук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
-->
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Інформація

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Анонси

Форма входу
Логін:
Пароль:
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0